Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний збирається зробити Тимошенко пропозицію

Вівторок, 14 листопада 2006, 09:26

Лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний заявляє про намір створити партію, до якої б увійшли всі лідери помаранчевої революції.

"Я думаю, що навесні ми ініціюємо створення помаранчевого об'єднання, руху, а може, і партії, до якої б увійшли всі лідери помаранчевої революції", - сказав він в інтерв'ю, опублікованому в газеті "Известия в Украине" у вівторок.

"Хто буде лідером у цьому об'єднанні — Луценко, Кириленко або Тимошенко — будемо вирішувати", - додав він.

За його словами, в Україні є певна кількість людей, об'єднання яких дозволить "розраховувати на колосальний успіх".

"Юрій Луценко — один із них. Я взагалі поважаю людей, які здатні повести за собою: на це здатний Філенко, Костенко, Плющ, Стецьків, Луценко, Пинзеник, Тимошенко, Порошенко, Мартиненко, Жванія", - додав він.

"Адже формула успіху — правильний підбор людей. Але потрібно створити умови для об'єднання цих людей", - додав Безсмертний.

На питання, чи погодиться він, якщо йому запропонують очолити НУ, він відповів, що перед тим, як приймати рішення його цікавлять кілька питань.

"Насамперед, мене цікавить матеріально-фінансове забезпечення партії, ідеологічно-інформаційне забезпечення і система відносин партії і президента", - сказав він і додав, що погодиться, якщо одержить відповіді, яких він очікує.

"У іншому випадку, я не бачу можливості виконувати ці функції на належному рівні", - додав він.

Говорячи про рішення Миколи Катеринчука вийти з партії, Безсмертний відзначив:

"Мені залишається тільки додати, що мені шкода. Микола Дмитрович обрав для себе таку стратегію: розмовляти тільки по телевізору, при цьому мовчати на радах партії і президіях, де власне і приймалися рішення".

"Відмовчуючись, він виходив і давав волю слову, критикуючи однопартійців на сторінках газет і в прямих ефірах", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...