Ющенко наказав готувати до Майдану столи

Вівторок, 14 листопада 2006, 11:13

У кожній області повинні бути проведені "круглі столи", присвячені святкуванню другої річниці "помаранчевої революції" - Дня Свободи.

Про це головам облдержадміністрацій повідомив заступник керівника секретаріату президента Арсеній Яценюк.

"Якщо це День Свободи, то до мітингів навряд чи варто доходити. Але варто провести наступне: "круглі столи" з вашою політичною елітою в області. У вас є вчені, у вас є експерти, у вас є гідні громадяни області і міста. Зберіть їх, будь ласка, на круглий стіл", - сказав Яценюк.

"Ваше питання як його назвати. "Про утвердження свобод в Україні" – варіант перший. Другий – "Про політичну реформу". Я не хотів би зараз надиктовувати ту тематику, яка є в кожній вашій області", - відзначив він.

За задумом Яценюка, проведення круглого столу повинно бути обов'язково освітлене в пресі.

Крім того, Яценюк доручив губернаторам провести прийоми від імені голови облдержадміністрації по святкуванню Дня Свободи "для всієї політичної еліти".

"Ваші питання – де їх зробити. У кого є можливість – концерт, у кого немає – локальний прийом для тих людей, що складають кістяк вашої області. Незважаючи на політичні погляди тих чи інших", - підкреслив заступник керівника секретаріату президента

Яценюк додав, що секретаріат президента не хотів би "відправляти циркуляр про те, яким чином потрібно святкувати День Свободи", щоб не воскресити в пам'яті "спогади 2-3-річної давнини".

Острів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News