Павленко примусив себе працювати міністром до фінального свистка

Вівторок, 14 листопада 2006, 11:29
Міністр молоді та спорту Юрій Павленко заявляє, що не відкликав свою заяву про звільнення, хоча і далі готовий працювати міністром.

"Станом на сьогодні ніяких змін у моєму рішенні, відображеному в написаній заяві, немає ", - сказав Павленко журналістам.

Водночас він додав, що заяву про відставку підписав під впливом політичних обставин, а професійні обставини змушують його виконувати повноваження міністра.

На питання, чи морально він вже попрощався з урядом, міністр сказав: "Я працював і буду працювати на виконання програми Віктора Ющенка. І морально я піду з уряду після рішення Верховної Ради про відставку"

"Я зміг себе примусити і переконати своїх співробітників, що незалежно від написаних заяв, нам треба робити справу", - додав він.

Павленко сказав, що не знає причин, через які не був поставлений на порядок денний звіт міністра охорони здоров'я Поляченка.

Водночас він зазначив, що під час свого звіту перед парламентом "почув схвальні відгуки від усіх фракцій".

"Тому, сподіваюсь, це знайде відображення в тексті постанови, за який голосуватимуть депутати", - заявив Павленко.

На питання, як він прокоментує атмосферу, в якій довелося працювати в уряді Януковича, Павленко сказав, що зможе зробити це лише після відставки.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування