Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашій Україні" думають, що обрання Порошенка може їх розколоти

Вівторок, 14 листопада 2006, 12:02

Член ради "Нашої України" Ксенія Ляпіна вважає, що шанси Романа Безсмертного повернутися на посаду голови ради партії оцінюються як "фіфті-фіфті".

"Я думаю, що його шанси – 50% на 50%, бо, як показав з’їзд, частина керівників партійних організацій підконтрольні Безсмертному, а до ради потрапили представники керівництва обласних осередків", - сказала Ляпіна в коментарі "Українській правді".

"Крім того, до ради потрапили 20 працівників апарату "Нашої України", які отримують там зарплату і не будуть голосувати проти свого керівника", - додала вона.

За словами депутата, "на цьому етапі було би правильно запропонувати на місце голови ради "Нашої України" якусь технологічну людину, навіть не депутата, зі Львова, з Черкас, де дуже активні осередки".

"Обравши не зірку, а технолога, ми б до весни почали процеси зі створення нової партії чи блоку на базі та за участі "Нашої України", - сказала Ляпіна.

Також, за її словами, "компромісною фігурою" на цю посаду є Юрій Єхануров або В’ячеслав Кириленко, "який, на жаль, зараз не є членом "Нашої України".

На питання, чи може раду партії очолити Петро Порошенко, Ляпіна відповіла:

"Це було б надто зухвало. Я не маю ніяких сумнівів в особистих лідерських якостях Петра Олексійовича. Але його обрання головою ради "Нашої України" означало б віддати пальму першості одній половині партії, і тоді друга половина каже: "До побачення, ми пішли".

Депутат повідомила, що засідання нової ради "Нашої України", де розглядатиметься питання обрання голови, призначено на четвер.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...