Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На місце Павленка може прийти донецький молодняк

Вівторок, 14 листопада 2006, 13:26

Лідер компартії Петро Симоненко заперечує інформацію про рішення КПУ висувати на посаду міністра охорони здоров'я кандидатуру Михайла Лободи.

"Такого рішення не було", - сказав він.

Симоненко додав, що такі пропозиції не обговорювалась як на засіданні фракції, так і коаліції, оскільки коаліція ще не починала розгляд кадрових питань.

Раніше джерело у Верховній Раді повідомляло, що Комуністична партія мовляв, мала намір запропонувати на посаду міністра охорони здоров'я Михайла Лободу.

За його словами, раніше Лобода обіймав посаду заступника міністра охорони здоров'я Миколи Поліщука в уряді Юлії Тимошенко.

За словами джерела, - це людина, несхильна до реформування медичної галузі, "це буде повний штиль".

Також, за словами джерела, на цю посаду претендують соціалісти, які можуть висунути нинішнього заступника міністра охорони здоров'я Поляченка – Юрія Гайдаєва. Його серед імовірних кандидатів на свою посаду називав сам Поляченко.

Крім цього, за деякою інформацією, на цю ж посаду може бути висунутий нинішній ректор медичного університету імені Богомольця Віталій Москаленко.

Джерела в Партії регіонів говорять, що найвірогіднішим претендентом на місце Павленка є Віталій Хомутиннік.

У свою чергу сам Хомутиннік, коментуючи своє ймовірне призначення на посаду, зазначив, що готовий її посісти в разі відповідного рішення його політичної сили.

"Якщо партія скаже: "Треба", то я готовий".

На минулому скликанні Верховної Ради Хомутиннік був наймолодшим депутатом.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування