"Кляуза" Януковича на Тарасюка до Мороза ще не дійшла

Вівторок, 14 листопада 2006, 13:45

У парламенті немає офіційного подання прем'єра про недовіру міністру закордонних справ Борису Тарасюку.

Про це заявив співголова фракції "Наша Україна" В'ячеслав Коваль, повідомляє "Остров".

"Я дізнавався, подання прем'єр-міністра по Тарасюку в парламенті немає. Хоча завтра це питання (про звіт голови МЗС парламенту) буде розглядатися Верховною Радою", - сказав депутат.

Водночас депутат від "Нашої України" Юрій Ключковський відзначив, що винесення на голосування у Верховній Раді пропозиції про недовіру окремому міністру "є дуже сумнівним з точки зору Конституції”.

“Однак ми бачимо, відверте бажання “антикризової” коаліції розправитися з неугодними їм міністрами. В першу чергу, з міністром оборони і міністром закордонних справ. З тими, які призначаються за поданням президента”, - наголосив Ключковський, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Він вважає, що якщо це буде зроблено, "можна забути всі розмови про стабільність у державі, об’єднання Заходу і Сходу".

“Януковичу найближчим часом треба робити подання про недовіру самому собі. Після того, як він підписав Універсал, він взяв на себе певні зобов’язання. Якщо Янукович не може виконувати цих зобов’язань, тоді нехай зізнається в цьому чесно. Але я хочу запитати, де у цього чоловіка його чоловіче слово”, - сказав Ключковський.

Раніше представник Партії регіонів Євген Кушнарьов заявляв, що Віктор Янукович уже вніс таке подання президенту і спікеру Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування