Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович порадує ветеранів окулярами дворічної давнини

Вівторок, 14 листопада 2006, 16:06

Міністр праці і соціальної політики Михайло Папієв має намір до кінця цього року роздати ветеранам Великої Вітчизняної війни 700 тис. окулярів, замовлених для них у 2004 році.

Про це Папієв сказав на прес-конференції, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"До кінця року усі окуляри будуть видані", - сказав Папієв.

Він підкреслив, що обвинувачення, висунуті на його адресу в крадіжці коштів, призначених для виготовлення окулярів ветеранам, були спростовані судом.

Він також заявив, що на складі ці окуляри були знайдені.

При цьому він із жалем відзначив, що окуляри не одержать 10 тис. ветеранів, яким вони призначалися, у зв'язку з їх смертю в 2005-2006 роках.

У зв'язку з цим, Мінпраці складе новий реєстр ветеранів, яким передбачена видача окулярів.

У березні Печерський суд Києва зобов'язав екс-віце-прем'єра Миколу Томенка вибачитися перед колишнім міністром праці і соціальної політики Михайлом Папієвим за обвинувачення в крадіжці коштів, призначених для виготовлення окулярів для ветеранів ВВВ.

14 березня 2005 Томенко звернувся до Генпрокуратури з проханням перевірити інформацію про нецільове використання попереднім керівництвом Мінпраці 20 млн. гривень, виділених із держбюджету на окуляри ветеранам ВВВ.

15 березня 2005 міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що у справі про розкрадання 20 млн. гривень, призначених на закупівлю окулярів для ветеранів війни, проходить Папієв.

Кабінет міністрів виділив Мінпраці 26 млн. гривень для придбання засобів корекції зору ветеранам і інвалідам ВВВ у вересні 2004 року.

Папієв був міністром праці і соціальної політики з листопада 2002 року по лютий 2005 року.

У нинішньому Кабміні Віктора Януковича Папієв працює міністром праці і соціальної політики з 4 серпня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...