У ГЕНПРОКУРАТУРІ ЗНАЙШЛИ, ЩО ЛУЦЕНКО - КОРУПЦІОНЕР

Вівторок, 14 листопада 2006, 19:26

На міністра внутрішніх справ Юрія Луценка складений протокол про корупцію, заявляє заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін.

"У ході розслідування (кримінальної справи про убивство полковника УБОЗ Романа Єрохіна) слідчим встановлені факти здійснення корупційного правопорушення міністром внутрішніх справ (Юрієм Луценком)", - сказав Кузьмін, повідомляє у вівторок телеканал "1+1".

За словами Кузьміна, розслідуючи справу про убивство Єрохіна, прокуратура зіштовхнулася "з дуже серйозними фактами корупції в правоохоронних органах".

Він підкреслив, що результат розслідування справи буде "дуже цікавим", повідомляє "Інтерфакс-Україна"
.

Конкретизуючи корупційні правопорушення Луценка, Кузьмін відзначив, що мова йде "про незаконне присвоєння спеціальних звань офіцерському складу керівництва МВС, про незаконну видачу бойових пістолетів громадянам, що не мають права на носіння зброї, і багато в чому іншому".

Кузьмін вважається креатурою донецьких.

Водночас, як повідомляє УНІАН з посиланням на джерела, наближені до Генпрокуратури, стосовно Луценка було складено два протоколи про скоєння корупційного правопорушення.

Обидва ці протоколи, як зазначив співрозмовник агентства, складені слідчим Генпрокуратури.

У вівторок міністр внутрішніх справ Луценко з ними був ознайомлений. І в середу, як очікується, ці протоколи буде направлено до Печерського райсуду міста Києва для розгляду по суті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News