Ющенко написав Януковичу і Морозу про узгоджену позицію

Середа, 15 листопада 2006, 10:40

Президент Віктор Ющенко пропонує підготувати до другого читання законопроекти, необхідні для вступу України до СОТ, виробивши узгоджену позицію президента, Верховної Ради і прем’єр-міністра.

Про це йдеться в листах, які Ющенко направив голові Верховної Ради Олександру Морозу і прем’єру Віктору Януковичу, повідомляє прес-служба президента.

"Пропоную забезпечити спільну, за участю представників президента, Кабінету міністрів підготовку в комітетах Верховної Ради зазначених проектів законів до другого читання з тим, щоб виробити єдину узгоджену позицію з порушених у них питань і винести на розгляд парламенту законопроекти, які б відповідали національним інтересам та враховували пропозиції всіх сторін", – йдеться в листі до Мороза.

Президент наголошує, що невідкладний розгляд та ухвалення цих законопроектів необхідні для якнайшвидшого вступу України до Світової організації торгівлі.

За словами Ющенка, результати парламентських слухань щодо підготовки України до вступу в СОТ і ухвалення Верховною Радою зазначених законопроектів у першому читанні свідчать про порозуміння в питанні СОТ.

"Сподіваюсь, що наші консолідовані зусилля у цьому напрямі дадуть змогу забезпечити якнайшвидший вступ України до СОТ", – зазначив Ющенко.


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News