Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГРИЦЕНКО ЗВИНУВАТИВ ЗАВГОСПА МОРОЗА В РОЗДАЧІ ЗЕМЕЛЬ

Середа, 15 листопада 2006, 10:47

Міністр оборони Анатолій Гриценко звинувачує завгоспа Верховної Ради Дмитра Рудковського у незаконній роздачі земель на території України.

Про це він заявив, виступаючи з трибуни в середу.

"Я був призначений 4 лютого 2005 року. Ось в мене перелік договорів про роздачу тисяч гектарів: Київ, Балаклава, Харків, підписаних 3 лютого – Балаклава Севастопольська бухта, 3 лютого - Севастополь Бухта Кругла, 3 лютого - Севастополь вулиця Михайлівська", - наголосив Гриценко.

"Список величезний. Хто це зробив? Я вам скажу – шановний пан Рудковський, не міністр транспорту. Той, який зараз керує казну Верховної Ради", - наголосив Гриценко.

Міністр наголосив, що "поки Олександр Олександрович (Мороз) не звільнить його з цієї посади", він не повірить, "що фракція соціалістів хоче з цим боротися".

"Я передав ці матеріали в прокуратуру особисто Корняковій (заступник Генпрокурора). Нуль реакції. Тому давайте говорити конкретно", - наголосив він

"Я дотримався слова, яке озвучив президент. Мої руки нічого не крали. Я не взяв жодної державної копійки, жодного гектару, сотки землі. Я не взяв жодної акції на жодному підприємстві", - наголосив Гриценко.

Наразі Рудковський є першим заступником керівника апарату - керівник справами апарату Верховної Ради.

До обрання депутатом у 2002 році Рудковский був начальником головного управління розквартирування військ і капітального будівництва Міноборони.

У 2004-2005 роках був першим заступником Міноборони - керівником апарату Міноборони.

У минулому скликанні парламенту Рудковський був членом фракції СПУ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування