МІНІСТРІВ НЕ ЗВІЛЬНЯТЬ, АЛЕ ЗРОБЛЯТЬ М’ЯЧЕМ ДЛЯ ЯНУКОВИЧА

Середа, 15 листопада 2006, 11:53

Лідер фракції СПУ Василь Цушко заявляє, що Верховна Рада не буде відправляти у відставку міністрів закордонних справ Бориса Тарасюка і міністра оборони Анатолія Гриценка.

"Рішень про відставку сьогодні не буде", - сказав він журналістам у середу

Водночас Цушко спрогнозував, що парламент визнає роботу міністрів незадовільною, у зв’язку з чим їх подальша доля залежатиме від позиції прем’єр-міністра.

"Тоді м’яч буде на половині поля прем’єра. Він може зробити подання щодо їх звільнення на ім'я президента. Я думаю, що буде обрано саме таку форму співпраці з президентом: у нас є претензії, а ви приймайте рішення" , - сказав Цушко.

Коментуючи причини незадоволення звітами міністрів, Цушко зазначив, що по відношенню до Гриценка "немає політичних підходів", але "до його роботи є чимало претензій".

Водночас Цушко констатував політичний підтекст стосовно звіту Тарасюка.

"Тут більше політики, через те, що парламентська більшість вважає його (Тарасюка) роботу одновекторною, особливо враховуючи його суперпронатовську позицію. Він досвідчений політик і розуміє, що це головна причина того, що він на килимі", - зазначив депутат.

Як відомо, парламент у середу заслуховує звіти міністрів закордонних справ Бориса Тарасюка і міністра оборони Анатолія Гриценка.

Представник антикризової коаліції Тарас Чорновіл вже заявив з трибуни, що коаліція рекомендуватиме визнати роботу міністрів незадовільною.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування