Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міністрів "підвісили" для шантажу президента?

Середа, 15 листопада 2006, 12:37

Лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова вважає, що рішення Верховної Ради не відправляти міністрів Бориса Тарасюка та Анатолія Гриценка у відставку має на меті поглиблення співробітництва між президентом і парламентом.

"Наші дії спрямовані на те, щоб усе раціональне, що є сьогодні, покласти в основу співробітництва з президентом та політичною силою, яка його підтримує, маючи на меті все ж таки, розширення коаліції", - заявила Богатирьова журналістам у середу.

Вона зазначила, що, незважаючи на "гострі обговорення у залі", Верховна Рада хоче дати можливість профільним комітетам "ще раз, ґрунтуючись на цих обговореннях, провести дискусії всередині комітетів і підготувати проекти рішень з цих питань".

Коментуючи негативне ставлення депутатів до звітів міністрів, Богатирьова сказала, що "таке ставлення цілком обґрунтоване".

"Це питання національної безпеки нашої держави, у нас зовсім не чешуться руки чинити якісь розправи, давати негативні оцінки комусь не є самоціллю, але сьогодні так об'єктивно склалося", - додала вона.

За словами Богатирьової, рішення парламентаріїв буде спрямовано на пошук компромісу з президентом: "Очевидно, ми все-таки визнаємо, що в основі роботи міністрів лежить відстоювання національних інтересів, але існують певні недоліки".

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування