Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко порадив антикризовикам замість міністрів слухати джаз

Середа, 15 листопада 2006, 13:00

Представник президента в парламенті Роман Зварич сумнівається в легітимності ініціативи Верховної Ради щодо заслуховування звітів міністрів Бориса Тарасюка і Анатолія Гриценка.

"Мені здається, що є питання стосовно легітимності заслуховування звіту окремого міністра", - сказав він журналістам у середу.

За словами Зварича, існує чітко визначена норма щодо підзвітності Кабінету міністрів як колегіального органу.

"Але я не знаходжу ні одного нормативного акту, в якому визначено підзвітність міністра перед Верховною Радою", - додав він.

Представник президента висловив думку, що відповідне рішення депутатів є політичним.

Коментуючи рішення перенести розгляд питання про відставку міністрів, Зварич сказав, що, на його думку, це спричинили публічні вислови президента щодо задоволення роботою обох міністрів.

"Бо коли Верховна Рада після публічної позиції президента приймає протилежне рішення, звичайно, тут треба говорити про певні політичні стосунки між президентом і ВР", - зауважив він.

На питання, про що свідчить перенесення такого рішення, Зварич відповів: "Мені важко оцінювати роботу антикризовиків, які досі не можуть нормально звільнити міністрів, що написали заяви про своє звільнення".

Водночас один з лідерів "Нашої України" Петро Порошенко не виключив, що за два тижні антикризовій коаліції "захочеться ще чогось послухати".

"Я би радив слухати джазову музику. Це значно ефективніше, в тому числі і для підвищення культурного рівня", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування