Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кабмін відокремить ЗМІ від держави

Середа, 15 листопада 2006, 14:37

Віце-прем'єр Дмитро Табачник заявляє, що до кінця наступної сесії на рогляд Верховної Ради буде поданий законопроект про роздержавлення засобів масової інформації.

"Я думаю, що до початку наступної сесії Верховної Ради ми завершимо підготовку проекту цього закону, і будемо домагатися від парламентської більшості, від коаліції, щоб цей законопроект був розглянутий досить швидко", - заявив Табачник на прес-конференції в Києві.

Він відзначив, що сьогодні йде підготовка законопроекту про роздержавлення засобів масової інформації, що запропонували уряд і Національна спілка журналістів України.

Табачник відзначив, що відповідно до цього законопроекту передача власності, зокрема, устаткування і приміщень колективам, повинна відбуватися в кілька етапів.

"Якщо Верховна Рада підтримає цей журналістсько-урядовий законопроект, то передача майна у власність колективу (ЗМІ) може початися вже на початку 2007 року", - сказав він, відзначивши, що в такий спосіб автори законопроекту розраховують на проведення першого етапу передачі майна "серед найбільш потужних видань".

У цілому, цей процес повинен пройти в 2007-2009 роках, за умови, якщо цей законопроект буде підтриманий парламентом.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...