ЄХАНУРОВ ПРОПОНУЄ ВСІМ СТАРИМ ПІТИ, А ПОРОШЕНКО - БУТИ БЕЗ ГОЛОВИ

Четвер, 16 листопада 2006, 11:42

Член "Нашої України" Юрій Єхануров пропонує, щоб представники старої президії пішли у відставку і не претендували знову на керівництво партією.

Про це Єхануров заявив в інтерв’ю "Українській правді".

"Я вважаю, що вся попередня президія має йти у відставку, оскільки отримала негативну оцінку. В тому числі і я, звичайно. Ми повинні бути рядовими членами ради. А президію треба обрати нову", - сказав він.

Єдиний виняток, на його думку, можна зробити для Романа Безсмертного "в рамках спадкоємності", і для Бориса Безпалого, який "потужно працює над статутом".

"На засіданні я запропоную, щоб ці члени президії не обиралися в новий склад президії, а відтак і не впливали на вибори (голови ради партії)", - сказав Єхануров.

Він також висловив думку, що, якщо партія прийме умови президента, які він виклав у своєму виступі під час зустрічі з фракцією, то партія виживе і буде працювати.

"А якщо не прийме ці умови, то доведеться приймати співчуття", - зазначив Єхануров.

Водночас інший член політради партії Петро Порошенко пропонуватиме на засіданні ради "Нашої України" у четвер не обирати голову ради.

"Я пропоную, виконуючи рішення зїзду, провести форуми в областях. Не делегати з'їзду, а рядові члени мають запропонувати постать, яка візьме відповідальність за об'єднання партії", - сказав Порошенко "Українській правді".

"Я не виключаю, а може, навіть прагну, щоб це була не людина з набору лідерів, яких постійно тасують політичні експерти. Я не виключаю, що це може бути нова сильна особистість з будь–якої обласної партійної організації", - зазначив він.

"Права на помилку в нас немає. Якщо зараз всім не включитися в роботу, весною, коли буде потрібна активна позиція відновленої партії, ми можемо опинитися не готові до цього", - наголосив Порошенко.

На четвер запланована рада "Нашої України", яка має обрати голову ради партії та президію.

Читайте найближчим часом інтерв’ю Юрія Єханурова і Петра Порошенка про ситуацію в партії і не тільки.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування