Пинзеник вигнав Стецьківа за шкоду. Стецьків думає, що його злякалися

Четвер, 16 листопада 2006, 13:36

Тараса Стецьківа виключено з партії "Реформи і Порядок".

Таке рішення було ухвалено секретаріатом партії на засіданні 6 листопада, повідомляє прес-служба ПРП.

Як сказано у повідомленні, Стецьківа виключено у зв’язку з тим, що "він своїми діями завдавав шкоди авторитету партії".

Водночас Стецьків заявив, що він здивований таким рішенням партії, оскільки його ніхто не запрошував на подібне засідання і не інформував, що таке питання має розглядатися.

"Дивно, що секретаріат партії, який налічує 9 чоловік причиною такого кроку обрав формулювання “нанесення шкоди авторитету партії”, - сказано у заяві Стецьківа.

"І про яку шкоду авторитету ПРП йдеться, коли авторитету як такого не існує. Цей авторитет послідовно нищився керівництвом партії в особі Пинзеника, Гриніва, Соболєва впродовж останніх шести років", - сказав він.

На думку Стецьківа, подібне рішення секретаріату ПРП "могло б нагадувати сумнозвісні “трійки”, якби не комічність ситуації в яку себе загнали керманичі ПРП".

"Насправді, подібне келійне рішення – це помста за мою позицію щодо політики, яку проводило керівництво ПРП після березня 2006 р. І страх перед моїм ймовірним виступом перед делегатами з’їзду партії, який має відбутися 2 грудня 2006 р. На цьому з’їзді, як відомо, керівництво партії має намір в черговий раз приклеїтись до харизматичного лідера для чергового вирішення своїх персональних політичних інтересів", - сказав він.

Водночас Стецьків зазначив, що вважає БЮТ, про об’єднання з яким оголошували керівники ПРП, "оплотом і ядром опозиційних сил, які протистоять реваншу".

"Просто, я вважаю, що у членів партії є інша не менш вагома перспектива і її слід було публічно обговорити. Але, очевидно, керівництво ПРП не зацікавлене у відкритій і чесній розмові", - сказано у заяві.

Як відомо, раніше Стецьків заявляв, що ПРП практично припинила своє існування.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...