Тимошенко "сторгувалась" з Партією регіонів

Четвер, 16 листопада 2006, 13:49

Лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова заявляє, що БЮТ готовий підтримати її політичну силу у голосуванні за законопроект про внесення змін до Конституції щодо місцевого самоврядування.

"Є рішення, за яким бютівці згодні певною кількістю голосів підтримати цей законопроект, але є і пропозиції з боку БЮТ в тому, що вони б хотіли за цими змінами побачити в розбудові діяльності місцевих рад", - сказала Богатирьова на прес-конференції в четвер.

За словами депутата, "така пропозиція була почута".

"Тому теоретично ми маємо 300 голосів, а практично все залежатиме від того, як ми здатні вибудувати компроміси, щоб прийняти відповідні зміни. Принаймні, рухатися в цей бік потрібно", - зазначила вона.

При цьому Богатирьова додала, що Партія регіонів підтримує також ідею президента Віктора Ющенка щодо створення конституційної комісії.

"Ми неодноразово наголошували на тому, що всі пропозиції президента стосовно або проведення круглих столів, або зібрання політичної ради при президенті, які наразі розглянуть всі питання, потрібні суспільству, ми їх підтримуємо і будемо підтримувати, тому ми підтримуємо і створення такої комісії", - пояснила депутат.

Також Богатирьова нагадала, що з аналогічною пропозицією виступив і голова Верховної Ради Олександр Мороз, запропонувавши створити відповідну комісію в парламенті.

Тому, за словами депутата, Партія регіонів запропонувала Морозу під час зустрічі з президентом врегулювати питання складу і представництва в цій комісії, "щоб були враховані інтереси і президента, і інтереси усіх політичних сил, представлених у Верховній Раді".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...