Богатирьова вважає, що у підвищенні тарифів взагалі ніхто не винен?

Четвер, 16 листопада 2006, 14:23

Партія регіонів ініціює проведення міжкомітетних парламентських слухань з питань реформи житлово-комунального господарства, а також слухання звіту віце-прем'єра Володимира Рибака щодо ситуації з підвищенням тарифів на комунальні послуги.

"Я була ініціатором того, щоб він мав можливість звітувати і ми могли знайти спільні рішення між урядом і парламентом щодо зменшення соціального навантаження на людей і врешті-решт початком реформи ЖКГ", - сказала на прес-конференції лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова.

"Рибак без сумніву буде звітувати, оскільки проблема ЖКГ, про яку ми говоримо, і проблема з тарифами турбують усіх", - додала вона.

При цьому депутат закликала не шукати винних у ситуації з підвищенням тарифів і "робити вигляд, що все це сталося за 100 днів нового уряду".

Богатирьова висловила переконання, що впродовж міжкомітетних парламентських слухань буде знайдено "такий механізм, щоб це була чітка програма по датах, по цифрах сплати і по кроках, які мусить зробити місцева влада".

Також, на переконання депутата, справу буде доведено "до логічного кінця у вигляді не просто рішень і контролю за ними, а у вигляді реальних цифр і, можливо, реальних зрушень щодо залишення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги на рівні цього року".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування