Ющенко зібрав РНБО поговорити про тарифи

П'ятниця, 17 листопада 2006, 12:38

Засідання Ради Нацбезпеки і оборони за участі президента Віктора Ющенка присвячене питанням реформи житлово-комунального господарства та діяльність України в рамках СНД.

На засіданні крім президента також беруть участь Голова Верховної Ради Олександр Мороз та прем’єр Віктор Янукович, повідомляє прес-служба президента.

На засіданні йтиметься про недосконалість чинного законодавства в сфері ЖКГ, недостатню ефективність системи управління господарством, низький рівень виконавчої дисципліни, неефективність системи тарифів на житлово-комунальні послуги.

Реклама:

Учасники засідання обговорять тему малоефективної діяльності СНД у сучасному вигляді, необхідність реформування органів Співдружності та посилення її економічної складової.

Також йтиметься про здатність СНД вирішувати практичні питання, які становлять інтерес для України.

Заплановано розгляд вдосконалення діяльності органів державної влади під час здійснення операцій з конфіскованим і безгосподарним майном.

Фото Миколи Лазаренка

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, обговорюватиметься відсутність цілісної системи правового регулювання таких операцій та запровадження Єдиної інформаційної системи з обліку, зберігання та оцінки майна.

Крім того, на засіданні обговорять направлення корветів "Луцьк" та "Тернопіль" і фрегату "Гетьман Сагайдачний" Військово-Морських Сил України для участі в операціях на Середземному морі в рамках проекту "Активні зусилля".

Також заплановано розгляд питань щодо статусу та складу Комітету з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю при президенті.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...