ТИМОШЕНКО ДУМАЄ, ЩО ЯНУКОВИЧ ПЕРЕКУСИТЬ ЮЩЕНКУ ХРЕБЕТ

П'ятниця, 17 листопада 2006, 14:44

Народ повинен перестати закохуватися у політиків, вважає лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

"Зараз необхідно зжити фундаментальну закоханість у політиків", - сказала вона в інтерв'ю щотижневику "Фокус".

"Політика – це не футбол, мовляв, якщо вболіваю за "Динамо", і незважаючи на поразки, усе одно його не кину. І якщо народ не здатен адекватно оцінювати політика за його діями, продовжує його любити незалежно від його реальних якостей і дій – от це справжня поразка", - відзначила вона.

Тимошенко вважає, що 100 днів уряду Януковича повинні були багато чому навчити президента Віктора Ющенка і показати, що його обдурили.

"Якщо взагалі людина в стані чомусь у житті навчитися і щось у житті осягати емпірично, одержуючи досвід, то мені здається, Ющенко повинен був би навчитися багато чому. По-перше, він повинен був би зрозуміти, що його обдурили. Це високопрофесійна карткова гра з міченими картами.....", - сказала Тимошенко.

Вона також попередила президента, що "Януковичу залишилося ще трохи відростити зуби, щоб прокусити тонкий і гнучкий хребет Ющенка".

"Сьогодні він уже відчув, що таке мертва бульдожа хватка, з якої викрутитися просто неможливо", - відзначила Тимошенко.

"Мені дуже хочеться вірити, що за ці сто днів президент знайшов твердість, чіткість і розуміння, що не тільки його людське життя залежить від того, що буде робити Партія регіонів. Від того, що робить Ющенко, залежить життя країни, яка довірила йому свою долю. І якщо далі це все буде продовжуватися так само безславно, як сьогодні, то це погано закінчиться не тільки для нього особисто", - заявила лідер БЮТ.

На питання, чи вдається їй донести свою думку до президента, Тимошенко сказала, що іноді таке трапляється.

"І під час таких зустрічей я намагаюся донести до президента, що існує стратегія боротьби з обманом, яка міститься в Універсалі з боку коаліції, з обманом, який виявляється щодня в політичному житті. І тому потрібно вести тверду лінію, координуючи її з тими, хто не є йому ворогом", - відзначила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування