Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко хоче, щоб країна знала всіх, хто знизив олігархам податки

П'ятниця, 17 листопада 2006, 15:03

Представник Блоку Юлії Тимошенко Олександр Турчинов заявляє, що антикризова коаліція знижує податки для олігархів, водночас збільшує їх для простих громадян.

Так він прокоментував ухвалення в другому читанні парламентом проекту Закону про внесення змін до деяких законів України з питань оподаткування".

За його словами, БЮТ наполягає, щоб у парламентській газеті "Голос України" були надруковані прізвища тих народних депутатів, які "підтримали таке злочинне оподаткування громадян за рахунок зниження податків для потужних промислових гігантів".

Він також назвав те, що відбувається, вакханалією, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Коли замість того, щоб ефективно ставитись до системи оподаткування, створюється колосальна система пільг для фінансово-промислових груп, які будуть обслуговувати інтереси цього уряду, більше того, прийнявши поправку, яку запропонував Кабмін, дається можливість в ручному режимі чиновникам Кабінету міністрів приймати рішення: кому давати пільги і підтримку, а кому ні", - наголосив він.

"Це нонсенс для цивілізованої держави, коли Верховна Рада позбавляється права вирішувати податкові питання, надавши Кабміну можливість самому приймати будь-які рішення", - сказав Турчинов.

"У той же час постає питання: за рахунок кого будуть компенсуватися бюджетні надходження. Відповідь проста: за рахунок громадян. Це податковий тягар для простих громадян", - наголосив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування