Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Телевізійник Януковича не хоче "мітити" інтернет-ЗМІ

П'ятниця, 17 листопада 2006, 16:30

Держкомітет з питань телебачення і радіомовлення готовий відзвітуватися про свої досягнення в інформаційній сфері за 100 днів діяльності уряду.

Про це заявив голова Держкомітету з питань телебачення і радіомовлення Едуард Прутнік, повідомляє прес-служба Партії регіонів з посиланням на Форум.

"Найголовніше – це те, що підготовлено проект закону "Про захист професійної діяльності журналістів", в основі якого лежать критерії професійної діяльності журналіста і встановлені визначені державні гарантії", – сказав Прутнік.

Також, за його словами, у другому читанні Верховною Радою був ухвалений проект закону про внесення змін до статті 25 закону "Про видавничу справу".

"Завдяки цій зміні скасовується обмеження іноземного капіталу в послугах поширення видавничої продукції, і цей законопроект розроблений у рамках підготовки України до вступу до СОТ", – додав він.

Крім цього, Прутнік заявив про те, що, на його думку, в Україні немає необхідності вводити норму про обов'язкову реєстрацію інтернет-ЗМІ. "Інтернет – це вільна мережа, і обмеження тут навряд чи можуть бути", – сказав він.

Голова Держкомітету з питань телебачення і радіомовлення зауважив, що, коли українські ЗМІ цитують інформацію з мережі інтернет, то використовують дані, в основному, тільки інформагентств.

Як відомо, сайт Форум, на якому з'явилося це повідомлення, контролюється Прутніком.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування