Роднянський зрозумів, що "1+1" – вічний об'єкт рейдерства

П'ятниця, 17 листопада 2006, 16:35

Продюсер Олександр Роднянський сподівається, що судові процеси навколо каналу "1+1" закінчаться на початку наступного року.

Таку думку він висловив в інтерв'ю журналові "Фокус", назвавши ситуацію навколо суду "фарсовою і карикатурною".

На питання, чи пробував він зустрітися і вирішити питання з позивачем Ігорем Коломойським, Роднянський сказав, що "узагалі дуже мало з ним розмовляв".

"Зустрічався з ним, може, три-чотири рази у житті. Я готовий до будь-яких розмов, до ухвалення якихось рішень. Але для цього й у Коломойського повинна бути аналогічна позиція. Тому що я не можу уявити розмову на тлі судів, де на повному серйозі стверджують, начебто я з кимсь усно домовився, причому в присутності людей, при яких я на настільки важливі теми ніколи не розмовляв", – відзначив він.

На питання, чи не нагадує йому ситуація з каналом рейдерство, Роднянський відповів: "1+1 завжди був об'єктом рейдерства – або політичного, або, як зараз, бізнесового".

"У цьому сенсі у нас нещаслива доля. А може, цей наслідок успіху тих часів, коли канал зарекомендував себе впливовим", – відзначив він.

Роднянський заявив, що йому і гендиректору каналу Юрієві Морозову зараз не телефонують з Банкової, але погодився, що погано, якщо новини 1+1 залежать від президентської гілки влади.

"Це погано. Потрібен інформаційний баланс. Ми давно намагаємося боротися, але це в крові в багатьох професіоналів. Їм хочеться "любити". Але якщо комусь "допомагати", то всі професійні дії негайно стають схожі на карикатуру на попередні часи", – відзначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування