Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога готує "Нашій Україні" заміну?

Субота, 18 листопада 2006, 11:27

Глава Секретаріату президента Віктор Балога не заперечує, що займається створенням нової політичної партії.

Відповідаючи в інтерв'ю "Дзеркалу тижня" на твердження журналіста, що він займається створенням такого проекту, Балога сказав: "Я займаюся всім, що відбувається в державі, оскільки це моя робота".

"Максимум рік — це той термін, який покаже, чи вистачить політикам здорового глузду для об'єднання і створення політичної сили, що зможе боротися не за п'ять відсотків, а одержати 15—25 відсотків, що дасть їй можливість стати третьою повноцінною силою в наступній Верховній Раді", - вважає Балога.

Разом з тим, глава Секретаріату президента не вважає, "що ця політична сила буде створюватися під президента і за дорученням президента".

"Президент не збирається створювати ніяких політичних проектів. Об'єднання розрізнених правих сил — це виключно питання наявності здорового глузду в головах численних лідерів", - сказав він.

Балога також повідомив, що президент Віктор Ющенко не пропонував Юрію Луценку, Арсенію Яценюку і Віктору Бондарю вступити в "Нашу Україну", однак це робило керівництво партії.

"Любі друзі" самі зацікавлені в появі нових осіб у партії. Саме тому вони запрошували вступити в ряди "НУ" Луценка, Яценюка, Бондаря — людей, здатних дати потужність політичній силі, що знаходиться в не найкращому стані", - відзначив він.

"Президент не пропонував людям, на яких може впливати своїм авторитетом або адміністративно, вступати в партію. Це робили Безсмертний, Порошенко й інші", - сказав Балога.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: