Луценко подав на Генпрокуратуру в суд

Субота, 18 листопада 2006, 15:58

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко підписав звернення до суду щодо визнання незаконними дій посадових осіб Генпрокуратури.

Про це говориться в повідомленні департаменту зв'язків із громадськістю МВС, поширеному в суботу.

МВС відзначає, що підставою для складання протоколів щодо корупційних дій міністра стали матеріали кримінальної справи, порушеної Генпрокуратурою відносно посадових осіб МВС за ст. 365 ч.1 КК України.

В той же час, безпідставність порушення кримінальної справи встановлена постановою слідчого тієї ж Генпрокуратури від 14.11.06р. про відмову в порушенні кримінальної справи відносно міністра внутрішніх справ у зв’язку з відсутністю в його діях складу злочину з мотивів відсутності заподіяння шкоди інтересам держави та громадян.

"Наголошуємо, що безпідставність порушення кримінальної справи одночасно свідчить і про незаконність слідчих та інших процесуальних дій по ній", - йдеться в повідомленні.

"Міністром внутрішніх справ Ю.Луценком підписано звернення до суду щодо скасування постанови про порушення кримінальної справи та визнання незаконними дій посадових осіб Генеральної прокуратури України", - повідомляє МВС.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування