Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Реєстратор Привата просить владу не заважати домовлятися з Курочкіним

Понеділок, 20 листопада 2006, 10:32

Голова наглядової ради компанії "Славутич-капітал" Геннадій Корбан вважає, що суперечка навколо Озерки має бути врегульована шляхом переговорів.

"Корпоративний конфлікт навколо прав власності на майно Дніпропетровського центрального колгоспного ринку зайшов у безвихідь, але, не дивлячись на його складність і заплутаність, вимагає швидкого вирішення", - йдеться у його заяві.

"Я вітаю ініціативу Воробйова і Курочкіна щодо врегулювання ситуації і хотів би попросити українську владу не перешкоджати проведенню переговорів", - наголосив Корбан.

Володимир Воробйов, який представляє іншу сторону конфлікту так само висловив сподівання, що переговори з урегулювання конфлікту відбудуться найближчим часом, і українська влада не перешкоджатиме їх проведенню .

Як повідомлялося раніше в інтерв`ю телеканалу НТН, Максим Курочкін повідомив, що у понеділок 20 листопада він прилетить до Києва на прохання російського бізнесмена Володимира Воробйова і українського підприємця Геннадія Корбана для вирішення конфлікту навколо Дніпропетровського ринку "Озерка".

Воробйов звернувся до Максима Курочкіна як до президента "Російського Клубу".

Курочкін вважає, що цей конфлікт буде вирішено в найближчі два дні на користь жителів Дніпропетровська і за цілковитої згоди двох конфліктуючих сторін.

Так само причиною візиту називаються консультації з представниками української політичної і бізнес-еліти напередодні візиту до України президента РФ Володимира Путіна. Предмет консультацій Курочкіна - україно-російсько-американські відносини.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування