Майдан не залежав від Ющенка, бо він не вічний?

Понеділок, 20 листопада 2006, 10:56

Лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний переконаний, що таких виборів, що були в 2004 році, в Україні вже ніколи не буде.

"На нещодавніх американських виборах демократи спокійно і без революцій перемогли республіканців. Так само Партія регіонів в березні 2006-го перемогла "помаранчевих", - сказав він в інтерв'ю тижневику "Фокус".

"Це не означає, що Янукович коли-небудь не переможе Тимошенко або хтось інший. Але таких виборів, як у 2004-му, в Україні вже не буде ніколи", - цитує слова Безсмертного прес-служба "Нашої України".

Лідер фракції зазначив, що "давав би оцінку Майдану не за персоналіями, а за тим, що він приніс Україні". "Заслуга Майдану у тому, що він приніс свободу. Але ще більше досягнення у тому, що ця свобода не перетворилася в анархію", - пояснив він.

За словами Безсмертного, "в найдраматичніші моменти Майдану всі впадали в апатію – як же так, Янукович виграє вибори". "Я завжди на це відповідав – хтось колись обов'язково виграє і в нас. Головне, щоб цей виграш був за правилами. Як у футболі", - додав він.

Лідер фракції "Наша Україна" вважає, що "Помаранчева революція стала актом певних соціальних змін, котрі відбулися революційним шляхом, і вона, як і інші історичні події, змінила не тільки нашу країну, але й вплинула на ситуацію у світі".

"Який би не прийшов сьогодні в Український дім уряд, і яка б не склалася в нашій країні коаліція, її учасники завжди будуть пам'ятати 22 листопада 2004 року", - переконаний Безсмертний.

"Адже головним завоюванням цього дня стала не перемога Ющенка і "помаранчевих" сил. Головним завоюванням цього дня для наших громадян стала свобода, позбавлення страху перед державою, залежності від президента, уряду, начальства", - сказав він.

"Завоювання революції не залежать від прізвищ конкретних людей – вони усі не вічні, але результат їх діяльності лишиться в історії, як би зараз не склалися їхні стосунки", - додав лідер фракції "Наша Україна".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News