Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НКРЕ не отримувала директив від Азарова, але ціни поки піднімати не буде

Понеділок, 20 листопада 2006, 12:58

Національна комісія регулювання електроенергетики спростовує інформацію про намір підвищити тарифи на газ для населення з 2007 року.

Водночас, НКРЕ заявляє, що не отримувала доручення першого віце-прем`єра, міністра фінансів України Миколи Азарова щодо розробки нових рівнів цін на природний газ для населення.

У повідомленні прес-служби НКРЄ наголошується, що зараз робоча група у складі представників НКРЕ, Мінпаливенерго, Мінекономіки, Мінбуду, Мінпраці та НАК "Нафтогаз України” продовжує опрацьовувати питання встановлення диференційованих тарифів на газ для населення залежно від обсягів споживання, починаючи з 339 грн. за тисячу кубометрів.

При цьому, враховуючи підвищення закупівельної ціни імпортованого газу з 1 січня 2007 року до 130 дол. за тисячу кубометрів, робоча група також розглядає питання можливості збереження на нинішньому рівні цін на газ для підприємств комунальної теплоенергетики.

Раніше член НКРЕ Сергій Дунайло заявляв, що НКРЕ вважає за необхідне підвищити граничний рівень тарифів на газ, що використовується комплексно, для населення на 65,7% - до 686 грн. за тис. кубометрів із 2007 року.

Зокрема, він зазначив, що НКРЕ розробила новий рівень тарифів на газ для населення на виконання доручення Азарова, яким займалася спеціальна робоча група, до складу якої входять представники НКРЕ.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування