Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"НАША УКРАЇНА" ВІДМОВИЛАСЬ ВІД СЦЕНИ І ПІДЕ В НАРОД

Понеділок, 20 листопада 2006, 14:11

"Наша Україна" відмовилась від ідеї проводити мітинг і концерт під час святкування річниці помаранчевої революції.

"Наша Україна" прислухалась до пропозицій помаранчевих побратимів, з якими ми стояли на Майдані 2004 року", - зазначила керівник інформдепартаменту НУ Тетяна Мокріді.

"Наша Україна" вирішила замінити формат відзначення дня свободи. Цього дня не буде галасливих концертів і гучного святкування", - повідомила вона.

Водночас вона наголосила, що політики від "Нашої України" "обов’язково будуть на Майдані 22 ввечері". "Вони будуть на Майдані серед людей", - наголосила вона.

За словами Мокріді, "Майдан залишається для "Нашої України" найвищою цінністю, як і свобода - головним надбанням помаранчевої революції".

"Думаю, що 22 листопада ввечері всі помаранчеві сили будуть разом на Майдані серед людей", - наголосила вона.

Відповідаючи на питання "Української правди", Мокріді сказала, що цього дня Наша Україна не встановлюватиме сцену на Майдані Незалежності.

"Я ще раз наголошую, що представники "Нашої України" будуть серед людей. Вони згадають революційні дні 2004 і, напевно, зроблять висновки за останні 2 роки", - сказала вона.

Раніше перед з’їздом НСНУ, було підготовлено сценарій по святкуванню дня свободи, який навіть передали в секретаріат президента.

За сценарієм, в концерті-мітингу мали взяти участь гурти, які співали під час революції, відомі правозахисники України і інших країн.

Під час з'їзду мало бути обрано керівництво партії, однак цього не відбулося. Раніше за всі вуличні заходи відповідав колишній голова партії Роман Безсмертний.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...