Черновецького від Тимошенко не врятують навіть білі крила

Понеділок, 20 листопада 2006, 14:12

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє про те, що в революціях участі не бере і намагатиметься не дати втягнути в нову революцію киян.

Про це він заявив журналістам на прес-конференції, пояснюючи зі своєї точки зору суть процесів, що відбуваються у Київраді, повідомляє Ліга.

Однією з причин боротьби в Київраді Черновецький назвав спробу дестабілізації ситуації в Україні, починаючи з Києва.

Цю боротьбу, за його словами, проти нього будуть вести постійно лідер БЮТ Юлія Тимошенко і депутат БЮТ у Київраді Михайло Бродський, "навіть якщо в мене виростуть крила і проб'ються через піджак, білого кольору, звичайно".

Він переконаний, що мова в даному випадку йде не про те, хороший він чи поганий для киян, а "про те, щоб захопити владу і боротися за нову революцію".

Іншу групу своїх супротивників у Київраді Черновецький охарактеризував як людей, "які, образно кажучи, пили кров з київського міського бюджету, що, на мій погляд, повинен належати тільки знедоленій частини моїх співгромадян, конкретно - киян".

За словами Черновецького, існує і третя група його супротивників, що складається ситуативно й утримується на гроші другої групи.

Ця група депутатів, пояснив мер, буде голосувати так, як їм заплатять: "Це реалії нашої сьогоднішньої політики, і нічого особливого більше в тому, що відбувається в Київраді, немає".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування