Черновецький розповів, як подовгу розмовляв з Тимошенко "про правду"

Понеділок, 20 листопада 2006, 18:47

Мер Києва Леонід Черновецький назвав фарсом створення депутатського об'єднання в Київраді "Демократичний Київ" і заявив, що в ньому немає більшості.

"Жодної більшості сьогодні не було", - заявив він в інтерв'ю журналістам після завершення установчих зборів депутатського об'єднання "Демократичний Київ", до якого увійшли фракції Блоку Юлії Тимошенко, "Наша Україна", блоку Віталія Кличка і позафракційні депутати.

"Це все лише жменька людей, з яких на позиції стоять одиниці і те - через те, що вони мають мало інформації і позбавлені можливості спілкування з мною під загрозою бути виключеними з фракцій", - підкреслив мер.

"Ми маємо у своєму розпорядженні більшість у Київраді, і я буду проводити реформи, про які я обіцяв киянам", - відзначив Черновецький.

При цьому мер назвав "нечесні і недемократичним" те, що його не запросили на установчі збори об'єднання.

Черновецький знову заявив, що готовий до теледебатів з лідером БЮТ Юлією Тимошенко, "щоб розповісти багато цікавого про закулісні розмови, які мав з нею". За його словами, таких розмов було близько п'яти.

"Ми зустрічалися ввечері і розмовляли по декілька годин - про правду, про честь, про те, яким ми хочемо бачити Київ, і жодних претензій до мене при цьому ніколи не висловлювалося", - відзначив мер.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування