У Тимошенко натякають, що Черновецький фашист, якого чекають у суді

Вівторок, 21 листопада 2006, 09:48

Київська міська організація партії "Батьківщина" переконана, що мер столиці Леонід Черновецький є однією з найбільш трагічних помилок історії в житті Києва.

"Його правління несе руйнування для комунального господарства і майна столиці зрівняне з бомбардуваннями німецьких "Люфтваффе" і самою окупацією. І що раніше буде покладено край цьому горе-урядуванню, тим менше часу знадобиться на відновлення столиці", - йдеться у заяві організації.

"Не маючи жодних позитивних результатів своєї діяльності, на прес-конференції Черновецький у відчаї і переляку за те, що йому доведеться відповідати за скоєне, дозволив собі хамські випади на адресу лідера БЮТ Юлії Тимошенко", - нагадується у повідомленні.

З цього приводу Київська міськорганізація "Батьківщини" заявляє, що "за кожне образливе слово меру доведеться відповідати у суді вже найближчим часом".

"Ми закликаємо мера повністю присвятити себе улюбленій справі блазнювання і примітивного хамства у рідному "Правекс-банку" і не заважати киянам будувати життя, гідне європейської столиці", - йдеться у заяві.

У документі зазначається, що спільні збори фракцій БЮТ, блоку "Наша Україна" та блоку Віталія Кличка в Київраді продемонстрували політичну волю демократичних сил припинити незаконні дії Черновецького, спрямовані на особисте збагачення за рахунок необґрунтованого підняття тарифів для киян та брутальне розкрадання земель і майна громади столиці.

Соціологічні опитування і реакція киян на дії мера "свідчать про недовіру київському міському голові, про неймовірне падіння авторитету столичної влади, перетвореної за кілька місяців у цирковий гурток імені Черновецького".

Саме тому об'єднання зусиль фракції БЮТ, "Нашої України" та блоку Віталія Кличка стало адекватною відповіддю на ігнорування інтересів громади Києва.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування