Єхануров не хоче бути Безсмертним і думає, що Янукович працює "палками"

Вівторок, 21 листопада 2006, 10:07

Юрій Єхануров не збирається очолювати раду партії “Наша Україна”.

“Я не збираюся очолювати раду партії. Я вважаю також, що члени попередньої президії мають заявити, що вони не будуть претендувати на місця у новій президії ради “Нашої України”. Ми маємо бути рядовими членами Ради”, - сказав Єхануров в ефірі радіо ЕРА, повідомляє прес-служба "Нашої України".

При цьому Єхануров наголосив, що до складу президії обов’язково має увійти Роман Безсмертний, аби забезпечити спадкоємність у партії, а також голова статутного комітету Борис Беспалий.

“Ці дві людини мають бути своєрідним ядром президії”, – сказав він.

Єхануров також відзначив, що партія має офіційно змінити назву на “Наша Україна”, але мова має йти не лише про механічне перейменування, а й про входження до партії тих сил, які на сьогодні входять до Блоку “Наша Україна”.

“Ми маємо використовувати День Свободи для того, щоб роз’яснити свою політику і пояснити суспільству те, що відбувається в Україні", - сказав депутат.

За його словами, одне з найголовніших досягнень Майдану - це свобода в усіх її проявах.

“Кожний повинний мати право висловити свою точку зору, адже без цього не було б величі Майдану”, - додав він.

Єхануров зауважив, що у День Свободи хоче просто поспілкуватися з людьми, а не вигукувати гасла зі сцени.

“Якщо ми зберемо на одній сцені всі політичні сили, то їх лідери будуть не щирі. Ми не повинні проводити політичне шоу чи влаштовувати дискусії, дискутувати потрібно було раніше”, - додав він.

Говорячи про діяльність уряду Віктора Януковича, Єхануров сказав, що він діє адміністративними методами.

“Єдиним "успіхом" уряду Януковича є посилення адміністративного тиску. До влади прийшла економічна команда, яка працює палками”, - сказав він.

За його словами, нинішній уряд двояко ставиться до бізнесу.

“Для одних бізнесменів економіка “антикризовиків” - ліберальна економіка, а для інших - жорстка дисципліна. Політика Кабміну зосереджена лише на вузькому колі акціонерів урядової коаліції”, - зазначив депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування