Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко хоче зібрати до купи Тимошенко, Мороза та Безсмертного

Вівторок, 21 листопада 2006, 19:17

Президент Віктор Ющенко заявляє, що його метою є консолідація всіх демократичних сил України.

"Моя мета – спонукати демократичні сили до консолідації", - наголосив Ющенко в інтерв’ю трьом телеканалам у вівторок.

Він додав, що у зв’язку з відносинами влади і опозиції однією з тем, над якими він працює є проведення круглих столів і реалізація Універсалу.

"Коли ми говоримо про опозицію в нинішній редакції, то це обов’язково повна протилежність на 180 градусів будь-якому слову, яке говорить влада. Від цього, я думаю, страждає правда, страждає нація, тому що так не повинно бути", - додав він.

"Я би бажав консолідації, щоб і Наша Україна і інші політичні сили зрозуміли, що вони повинні стати основними гравцями демократії", - наголосив він.

"Той стан, який залишився після того, як соціалісти відійшли до другого табору, плюс деякі політичні сили, які залишилися поза процесом помаранчевих сил, плюс самі процеси, які відбулися в помаранчевих, говорять про те, що, можливо, було варто розробити ініціативу консолідації навколо нового політичного проекту демократичних сил України", - наголосив він.

На питання. хто б міг стати лідером такого обєднання, він відповів, що такий лідер є.

"Але якщо ви хочете, щоб я назвав прізвище, то я сказав би так: сьогодні варто говорити про принципи і процедури, а утвердження самого лідера відбудеться на фінальній частині цього виборчого процесу. І це відбудеться на з’їзді", - наголосив він.

Ющенко також додав, що йому відомі люди, які за певних умов погодились би увійти разом із своїми політичними силами до такого об’єднання.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування