Безсмертний вважає, що може обійти на виборах Януковича

Середа, 22 листопада 2006, 10:10

Засідання ради "Народного союзу "Наша Україна", на якому буде обрано голову ради і президії партії, буде проведено 7 грудня.

Про це заявив лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний в ефірі радіо "Ера", повідомляє прес-служба блоку.

За його словами, у цей день, ймовірно, буде обрано керівні органи ради "Нашої України".

Безсмертний переконаний, що "ніяких проблем із довгожительством "Нашої України" як політичної сили немає".

"Кожна політична сила переживає падіння і піднесення. Інша справа – наскільки ця партія здатна через свою програму і позицію отримати підтримку в суспільстві. Все залежить від того, якою буде праця", - зазначив лідер фракції.

"Для мене гола аналітика нічого не означає. Бо якщо я і мої колеги будемо працювати, ми зможемо набрати і 20, і 30%, можемо стати переможцями на виборах, а якщо будемо споглядати і прислухатися до переконань придворних чи не придворних аналітиків, тоді результат буде плачевним. Результат залежить від праці, а не споглядання", - додав він.

Безсмертний також повідомив, що зараз у партії іде активна робота, триває обговорення на рівні місцевих організацій стосовно обрання керівних органів ради.

"Після обрання президії та голови ради "Нашої України" планується проведення форумів єднання, паралельно вестиметься робота по створенню конфедерації "Європейська Україна", – зазначив лідер фракції "Наша Україна".

"Планується також робота над угодою про створення політичного блоку "Наша Україна", і угоди щодо координації діяльності опозиційних сил", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування