Гриценко поклявся "дістати" голову КРУ за замовлення

Середа, 22 листопада 2006, 10:40

Міністр оборони Анатолій Гриценко вважає інформацію, поширену головою КРУ Петром Андреєвим щодо зловживань Міністерства оборони, політичним замовленням.

"Те, що він поширює неперевірену, неефективну, неправдиву інформацію про Міністерство оборони – це політичне замовлення", - сказав Гриценко журналістам під час засідання уряду в середу.

На думку Гриценка, "це замовлення тих людей, в яких слина тече, щоб отримати доступ до майна Міноборони і яких не цікавить питання реформування Збройних Сил".

Гриценко наголосив, що "керівник КРУ не знає і не виконує закон".

"Він має право проводити ревізії, але він має їх фіксувати по закону, а не вішати всіх собак на будь-яке міністерство", - наголосив міністр.

За словами Гриценка, КРУ досі не надало йому акту перевірки фінансової діяльності Міністерства оборони, попри те, що перевірка давно завершилася.

Окрім цього, на думку Гриценка, КРУ "не дуже й хоче надавати цей акт", оскільки знає, що Гриценко "розіб’є його в пух і прах по кожній позиції".

За словами міністра, він звернувся до прем’єра у письмовій формі з проханням дати доручення Андреєву щодо складення цього акту, а також звернувся до генпрокурора Олександра Медведька, "який має перевіряти всю діяльність чиновників".

"Я його (Андреєва - УП) дістану. Він буде виконувати закон, а не кидати звинувачення, а за них він буде відповідати", - наголосив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування