Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Нашу Україну" хочуть розколоти самозванці?

Середа, 22 листопада 2006, 12:03

Рада Севєродонецької міської організації "Народного союзу "Наша Україна" жодних рішень про вихід із партії не ухвалювала.

Про це заявив голова Луганської обласної організації партії "Наша Україна" Сергій Алексеєв, повідомляє прес-служба блоку.

"Тому подальші розмови щодо якихось рішень псевдоголови ради осередку є некоректними" - зауважив Алексеєв.

У вівторок повідомлялося, що з ініціативою виходу з НСНУ ради Сєвєродонецької міськорганізації партії виступили делегат останнього з'їзду НСНУ Юрій Димніч і "голова ради міської організації Валерій Сакира".

"Валерій Сакира не є головою ради міської організації партії, і, згідно статуту "Нашої України", не має жодних повноважень збирати раду міського осередку партії", - заявив Алексеєв.

"Станом на 21 листопада 2006 року головою ради міської організації партії "Наша Україна" у Сєвєродонецьку, як і раніше, залишається Тетяна Коваленко", - додав він.

За словами Алексеєва, "ми нікого не тримаємо силою": "Люди приходять до "Нашої України" з власної волі, і кожен може прийняти для себе рішення щодо припинення членства в партії".

"Але вирішувати долю ради місцевого осередку або всієї організації без жодних на те повноважень, без легітимного рішення конференції міської організації та видаючи себе за керівника – не має права ніхто" - додав голова Луганської облорганізації партії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування