Янукович придумав як би ще роздути штат держслужбовців

Середа, 22 листопада 2006, 14:28

Кабінет міністрів має намір ввести посади державних бухгалтерів у міністерствах і відомствах з метою посилення контролю за використанням державних коштів.

Відповідна норма міститься в проекті постанови, що ухвалили на засіданні Кабміну в середу за результатами розгляду питання про боротьбу з корупцією, повідомляє Обком із посиланням на Українські новини.

"З метою посилення управління державним фінансами... визнати необхідним введення в міністерствах, інших центральних органах виконавчої влади посади державних бухгалтерів", – сказано в схваленому Кабміном проекті постанови.

Кабмін має намір доручити Міністерству фінансів, Головному контрольно-ревізійному управлінню, Міністерству економіки, Держказначейству, Держподатковій адміністрації і держкомітету статистики розробити і подати законопроект про внесення змін до закону про бухоблік і фінансову звітність щодо введення посад держбухгалтерів.

Як відомо, Кабмін за результатами розгляду питання про боротьбу з корупцією на розширеному засіданні в середу схвалив проект постанови про стан фінансово-бюджетної дисципліни і заходи щодо посилення боротьби з корупцією.

Янукович доручив першому віце-прем'єр-міністру Миколі Азарову протягом тижня допрацювати цей документ з урахуванням внесених зауважень і пропозицій.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...