Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко і К° перечитали написи на колонах і "втекли" від журналістів

Середа, 22 листопада 2006, 15:04

Приблизно о 15 годині на Майдані з'явилися його польові командири Юрій Луценко, Тарас Стецьків, Володимир Філенко та Микола Томенко.

Як повідомляв раніше Луценко, метою їхнього приходу стало бажання пройти по пам'ятних для них місцях.

На початку своєї ходи польові командири підійшли до колони Головпоштамту, на якій ще залишилися написи часів помаранчевої революції.

Говорячи між собою, вони зазначили, що ще не всі написи стерті з останньої колони: "Клюєв не посмів стерти".

Особливо командири сміялися, побачивши напис "Грузите апельсины бочками", яка, на їхню думку, з'явилася набагато пізніше помаранчевої революції.

Після цього усі четверо попрямували до Софіївської площі, але напівдорозі зупинилися і попросили журналістів певний час їх не знімати, оскільки вони хочуть поговорити між собою.

"Панове журналісти, прошу вас, не влаштовуйте мітинг на вулиці. Ми теж маємо право на приватне життя і приватні розмови", - сказав Луценко.

При цьому Стецьків пообіцяв, що після розмови зі своїми друзями він повернеться на Майдан.

Частина журналістів не прислухалися до прохання Луценка і продовжили переслідувати польових командирів по всьому Майдану.

Станом на 16.00 на Майдані зібралося до 500 осіб. У натовпі можна побачити українські національні прапори, а також кілька прапорів БЮТ, "Нашої України", Української народної партії та УНА-УНСО.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування