Мороз натякнув, що за Сталіна Гриценка б розстріляли

Середа, 22 листопада 2006, 15:28

Голова Верховної Ради Олександр Мороз вважає, що фактів, які були виявлені під час перевірки Головним контрольно-ревізійним управлінням, за радянських часів було б достатньо для п'яти тисяч розстрільних справ.

Про це він сказав під час свого виступу на розширеному засіданні Кабінету міністрів у середу, під час якого було ухвалено проект постанови про стан фінансово-бюджетної дисципліни і заходи щодо посилення боротьби з корупцією.

"За радянських часів скромна інформація голови КРУ коштувала б 5 тисяч розстрільних справ. Звичайно, стільки б їх не було, відправили б на той світ 3-4 людини, щоб іншим не повадно було чинити правопорушення", - пояснив спікер.

Реклама:

Мороз додав, що після всього почутого у нього виникли питання до Генпрокуратури і судів: "Скільки людей сіло за такі зловживання. На жаль, ми можемо констатувати, що знаходимося в кримінальному середовищі".

Також спікер заявив, що Верховна Рада готова розглянути у позачерговому порядку проект постанови уряду, який доручили допрацювати протягом тижня віце-прем'єру Миколі Азарову.

Як відомо, Головне контрольно-ревізійне управління проводило перевірку діяльності Міноборони.

ВІДЕО ДНЯ

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування