Янукович проігнорував Ющенка, а Балога з Яценюком побили келихи

Середа, 22 листопада 2006, 18:03

Прем'єр-міністр Віктор Янукович не з'явився на прийняття до президента у Маріїнському палаці з нагоди святкування річниці помаранчевої революції.

Як передають журналісти, акредитовані на захід, прем'єр так і не прибув, попри те, що у Маріїнському палаці були присутні його охоронці та представники прес-служби.

Водночас на святкуванні був присутній голова Верховної Ради Олександр Мороз, а також помаранчеві міністри.

Реклама:

Крім них на урочистому заході також були Віктор Пинзеник, Олег Рибачук, Тарас Стецьків, Роман Безсмертний та політрада "Нашої України" майже у повному складі.

За словами журналістів, глава секретаріату президента Віктор Балога зі своїм заступником Арсенієм Яценюком, розмовляючи між собою, дуже сміялися і під кінець розбили келихи.

Від БЮТ журналістам вдалося помітити лише Володимира Яворівського.

ВІДЕО ДНЯ

Член "Нашої України" Руслана Лижичко прийшла на свято у джинсах у супроводі невідомого чоловіка з оселедцем на голові. Вони принесли із собою щось на кшталт маленької клітки, з пов'язаною на неї помаранчевою стрічкою.

Депутат пояснила, що це є австрійська патронна скринька часів Першої світової війни. За її словами, вона вирішила подарувати її президенту Віктору Ющенку, тому що, на її думку, "це є дуже символічним, оскільки українська революція відбулася без крові".

На скриньку, за словами Руслани, вона пов'язала ту саму стрічку, з якою вона оголосила про своє голодування на Майдані 2004 року.

При цьому депутат зізналася, що не дуже любить офіційні заходи, тому залишила святкування, випивши келих шампанського.

За словами акредитованих журналістів, так само вчинили більше половини запрошених.

На святкуванні річниці помаранчевої революції звучали українські пісні в академічній обробці у виконанні оркестру.

Як відомо, журналісти "Української правди" не були акредитовані на урочисте прийняття у Маріїнському палаці, оскільки, за словами представника прес-служби глави держави Лариси Мудрак, український Інтернет перебуває поза правовим полем.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...