Соратники Безсмертного влаштовують "бунт на кораблі"

Середа, 22 листопада 2006, 19:22

Член фракції "Наша Україна" Петро Порошенко нагадує у річницю помаранчевої революції, що "Наша Україна" вимагатиме перегляду політичної реформи і буде протидіяти нинішньому уряду.

"Зараз ми в опозиції і будемо протидіяти нинішньому уряду. Ми також вимагатимемо перегляду політреформи. Головне для нас завдання - відстояти позиції Майдану", - цитує слова Порошенка прес-служба блоку.

Згадуючи про початок помаранчевої революції, депутат зазначив, що "з самого початку вірив у перемогу".

У свою чергу лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний заявив, що "наша провина в тому, що здобувши перемогу і опинившись у владних кабінетах, ми не змогли реалізувати волю Майдану".

На питання, чи задоволений він ситуацією в країні і своєю роботою, Безсмертний зауважив: "Люди нам мають давати оцінку, а не політики - самі собі. Я сприйматиму будь-яку оцінку, позитивну чи негативну, як завдання".

"Саме як завдання, а не як власне бажання нав'язати людям свою позицію. Кожну пропозицію потрібно обговорити з людьми, піти до них і порадитися. Якщо тобі кажуть, що ти неправий, ти повинен відійти", - додав він.

Безсмертний наголосив, що для нього День Свободи – святковий день, "хто б що не говорив". "У цей день два роки тому ми вдихнули повітря свободи – і це надважливо", - додав він.

Розчарованим теперішньою ситуацією лідер фракції "Наша Україна" порадив: "Якщо ми будемо працювати разом, а не говорити про розчарування, то все буде добре. Наше майбутнє – в наших руках".

Трохи раніше лідер донецької облорганізації партії "Народний союз "Наша Україна" Антон Клименко заявив, що для нього День Свободи – це "свято із сльозами на очах", повідомляє УНІАН.

"Особисто для мене сьогоднішній день, друга річниця помаранчевої революції - це свято із сльозами на очах. По суті, я не вважаю сьогоднішній день святом", - зазначив він.

За його словами, "помаранчеві" політики за два роки не виконали своїх обіцянок, даних народу на Майдані, чим обдурили надії учасників революції".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування