"Наша Україна" не ревнує президента

Четвер, 23 листопада 2006, 10:51

Член "Нашої України" Петро Порошенко переконаний у тому, що заяви президента Віктора Ющенка про створення нового політичного проекту мають на меті об'єднання демократичних сил.

"Після того, як на з'їзді "Нашої України" президент заявив, що він є, був і буде почесним головою "Нашої України", у нас не виникає ревнощів стосовно заяв президента щодо його підтримки нового політичного проекту", - цитує слова Порошенка прес-служба "Нашої України".

"Я переконаний, що такі заяви президента мають на меті тільки одне – об'єднання демократичних сил. Він про це говорив відразу після президентських виборів. Цю ж мету переслідує і "Наша Україна", яка пішла на вибори блоком", - додав він.

На думку Порошенка, "Наша Україна" має виробити "чіткі напрямки стратегії співпраці демократичних сил аж до їх об'єднання".

"Помилково вважати, що у нас є багато часу, аж три роки до виборів, і ці процеси можуть рухатись повільно", - вважає депутат.

"Вже зараз ми маємо негайно опрацювати чіткий графік, який дозволить нам використати ці форуми для того, щоб процес об'єднання національно-демократичних сил відбувся по суті, а не на папері", - додав він.

Порошенко наголосив, що українська політика ще не знає прикладів, коли партії, демократичні сили демонструють процеси об'єднання не вгорі, а починаючи з району, міста, села.

"Представники місцевих організацій мають знайти сили знизити власні амбіції і домовитись про ефективні спільні дії. Наша партія до цього готова", - підкреслив депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування