Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віра Іванівна вирішила будувати логістичні центри замість котеджів

Четвер, 23 листопада 2006, 16:26

Земля в Київській області виділятиметься під проекти з планами забудови.

Про це заявила голова Київоблдержадміністрації Віра Ульянченко у четвер на прес-конференції, повідомляє УНІАН.

За словами Ульянченко, в питанні затвердження правил забудови Київської області, який розглядався на засіданні колегії ОДА, основним завданням було оптимізувати систему забудови, щоб припинити торгівлю землею без відповідних проектів і генеральних планів.

"Ми наполягатимемо на передачі землі під проекти, підтримані планами забудови", - сказала Ульянченко.

Вона зазначила, що через те, що сільради віддавали землю в оренду без відповідних проектів, на території Київської області велася хаотична забудова.

"Раніше ми всі будували котеджні містечка і культурно-оздоровчі центри, а зараз - логістичні центри", - додала Ульянченко.

За словами голови обладміністрації, земля виділятиметься під проекти, які дають робочі місця, прибутковість і дохід в бюджет.

"Це можуть бути соціальні об`єкти, необхідні в тій або іншій місцевості, високотехнологічні промислові або сільськогосподарські підприємства", - сказала вона.

Ульянченко вважає неправильним, що Київська область перетворилася на сільськогосподарський регіон і акцентувала увагу на розвитку промислової зони.

За її словами, для залучення інвестицій і розробки пропозицій планується провести моніторинг землі і територій підприємств в Київській області, проаналізувати і охарактеризувати всі об`єкти.

Ульянченко також зазначила, що через те, що такого аналізу ніхто не робив, інвестори в область приходили стихійно.

"Ми зацікавлені в максимальному створенні таких об`єктів, де була б залучена місцева робоча сила і використані ті можливості, які там є. Потрібно запросити інвесторів туди, де є робоча сила і немає роботи", - зазначила Ульянченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування