У Тимошенко думають, що Янукович скоро житиме за законом про опозицію

Четвер, 23 листопада 2006, 16:48

Представник Блоку Юлії Тимошенко Олександр Турчинов вважає, що прем’єром став Віктор Янукович, бо президент Віктор Ющенко звільнив Юлію Тимошенко з посади голови уряду.

"Не наша провина, що у вересні 2005 відбувся злам. Янукович і комуністи виграли не на цих виборах і не за рахунок зради соціалістів. Вони виграли, коли Президент Ющенко відправив уряд Тимошенко у відставку без зрозумілих пояснень", - зазначив Турчинов в інтерв'ю УНІАН.

"Пояснення про те, що хтось комусь відмовився руку потиснути, доречні у пивничці, але несерйозні для державних діячів", - наголосив він і додав, що саме тоді "відбувся злам, який призвів до сьогоднішніх проблем".

Водночас він зазначив, що БЮТ "з розумінням ставиться" до проблем, які є у "Нашої України".

"Єднання має бути не на словах, а під час спільної справи. І ми тримаємо вакансії для тих, хто вважає себе опозицією. Ми не хотіли б, аби було три чи чотири опозиційних уряди. Тоді ця справа взагалі паплюжиться виконавцями. Ми хочемо дочекатися хай не всіх, але бодай якоїсь частки людей, здатних працювати на Україну", - зазначив він, говорячи про тіньовий уряд.

Водночас він знову наголосив на необхідності ухвалення закону про опозицію.

"І я б радив нашим політичним опонентам більш серйозно придивлятися до закону про опозицію, бо за цим законом їм дуже скоро доведеться жити", - підкреслив Турчинов.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування