Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" не дасть Черновецькому працювати

Четвер, 23 листопада 2006, 17:38

Фракція "Нашої України" в Київраді має намір блокувати роботу Київської міськради доки не буде скасовано рішення про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Про це заявив лідер фракції Дмитро Андрієвський, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Сьогодні ми збираємось і будемо відпрацьовувати план подальших дій. Він передбачатиме блокування роботи сесії і неприйняття будь-якого рішення до тих пір, поки не буде скасоване розпорядження по тарифах", - сказав Андрієвський.

"Також ми будемо сьогодні розглядати питання постійно діючого наметового містечка, планувати подальші масові заходи", - додав він.

За словами Андрієвського, "Наша Україна" запропонувала свій проект рішення Київради щодо житлово-комунальних тарифів, який передбачає поступове підвищення тарифів з урахуванням платоспроможності населення".

"Проект був розглянутий на бюджетній комісії, в якій "контрольний пакет" належить Блоку Черновецького, Партії регіонів та іншим політичним силам, які сьогодні проводять антинародну політику. Тому наш проект не був погоджений, але ми будемо його вносити на сесію Київради, пропонувати залу", - пояснив депутат.

Як відомо, у четвер відбулися збори міжфракційного об'єднання "Демократичний Київ", під час яких була ухвалена резолюція та створена робоча група з організації роботи Київради.

У цій резолюції учасники об'єднання – представники фракцій БЮТ, "Наша Україна" та Блоку Віталія Кличка - закликають всіх депутатів утриматись від ухвалення будь-яких рішень, окрім рішень щодо першочергових питань життєдіяльності міста до тих пір, поки мер не скасує розпорядження КМДА про підвищення тарифів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування