Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віра Іванівна вірить у союз Тимошенко з "Нашою Україною"

Четвер, 23 листопада 2006, 17:51

Голова Київської обласної держадміністрації Віра Ульянченко вважає за можливе об'єднання блоків "Наша Україна" і Юлії Тимошенко в питанні скасування політреформи.

"Щодо скасування політреформи - позиції "Нашої України" і БЮТ багато в чому збігаються, і на цій основі, я думаю, що об'єднання можливе", - заявила вона на прес-конференції в четвер.

При цьому Ульянченко висловила думку, що "зараз система політреформи абсолютно не досконала".

"Якщо її проводити далі, то потрібно дуже серйозно зайнятися розмежуванням повноважень трьох галузей влади - президента, Верховної Ради і Кабінету міністрів", - відзначила вона.

За словами Ульянченко, на сьогоднішній день багато неузгоджених позицій у кадрових питаннях, а також у питаннях взаємодії місцевих органів самоврядування і виконавчої влади.

"Це просто заважає роботі", - підкреслила Ульянченко, додавши: "Люди просто не розуміють положень політреформи і не розуміють, чого б'ються різні представники влади".

"Дійсно, багато змін до Конституції - і ми це зараз розуміємо, коли знаходимося в практичному полі діяльності - було зроблено похапцем, і багато законів не узгоджені. Сьогодні змін до Конституції повинні бути завершеними, тому що ми почали цей процес, і не закінчили", - вважає Ульянченко.

За її словами, ці неузгодженості приводять до дуже серйозних проблем у взаєминах трьох гілок влади.

Говорячи про успіхи очолюваної нею Київської області, Ульянченко відзначила, що обсяг іноземних інвестицій в економіку області за дев'ять місяців поточного року склав $223 млн. доларів, що в 3,2 рази більше, ніж за відповідний період 2005 року.

Водночас, вона сказала, що Київську область на сьогоднішній день перетворили на сільськогосподарську.

"Це неправильно, в області є серйозні промислові потужності", - підкреслила Ульянченко.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...