Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Щоб врятувати Курочкіна, його адвокати хочуть відібрати його справу в Луценка

Четвер, 23 листопада 2006, 18:46

Адвокати російського бізнесмена Максима Курочкіна мають намір офіційно звернутись до Генпрокуратури з проханням забрати у Міністерства внутрішніх справ для подальшого розслідування матеріали кримінальної справи їх підзахисного.

Про це УНІАН повідомив один із захисників Курочкіна.

За його словами, адвокати у п’ятницю вранці мають намір надіслати до Генпрокуратури відповідне клопотання.

Реклама:

Таку свою позицію вони поясняють тим, що з боку слідчих МВС, які ведуть на даний момент цю справу, були порушені строки утримання їхнього підзахисного під вартою до обрання міри запобіжного заходу.

На переконання адвокатів, орган слідства не мав тримати Курочкіна під вартою довше 48 годин.

Крім того, на сьогодні захисники ще не отримали чіткої відповіді, чи було передано Генпрокуратурі Росії матеріали кримінальної справи для того, щоб вона проводила необхідні слідчі дії, оскільки Курочкін є громадянином Росії і постійно проживає там.

ВІДЕО ДНЯ

Також однією з причин, яка спонукає адвокатів звернутися з відповідним проханням до Генпрокуратури, є "своєрідні взаємовідносини між Курочкіним та Луценком" (маються на увазі висловлювання, які раніше говорили вказані особи стосовно один одного).

У зв’язку з цим, як зазначив співрозмовник агентства, у адвокатів є сумнів щодо об’єктивності розслідування кримінальної справи відносно Курочкіна, якщо вона надалі залишатиметься в провадженні слідчих МВС.

Як відомо, 20 листопада Курочкіна затримали в міжнародному аеропорту "Бориспіль" за постановою Голосіївського райсуду Києва.

У четвер Голосіївський райсуд Києва обрав запобіжний захід для Курочкіна - утримання під вартою.

Таким чином, Курочкін перебуватиме в Києві в слідчому ізоляторі №13 протягом двох місяців.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування