Томенко попереджає, що Щербань загрожує Україні вибухом

П'ятниця, 24 листопада 2006, 12:46

Член фракції БЮТ Микола Томенко прогнозує суспільно-політичний вибух у разі нерозкриття кримінальної справи проти екс-губернатора Сумщини Володимира Щербаня.

Таку думку Томенко висловив в інтерв'ю сумській облдержтелерадіокомпанії на питання щодо ситуації навколо повернення в Україну Щербаня, повідомляє прес-служба Томенка.

"Якщо влада найближчим часом не сприятиме об'єктивному розгляду та завершенню кримінальної справи стосовно Володимира Щербаня, а тим більше, якщо незабаром на Сумщину повернеться він, його команда та його методи управління, то можна прогнозувати суспільно-політичний вибух не лише у Сумській області, а й у всій Україні", - сказав депутат.

"Я добре пам'ятаю період його керівництва областю, коли до мене як до народного депутата неодноразово зверталися керівники підприємств, у яких під загрозою знищення відбирали бізнес. А журналісти в той час боялися навіть частково висвітлювати ті події, що відбувалися на Сумщині", - зазначив Томенко.

Він також звернув увагу на те, що "заважає правоохоронним структурам довести цю справу до логічного завершення, - на спроби Генпрокуратури перешкоджати розслідуванню кримінальної справи стосовно Щербаня обласною прокуратурою, яка зараз займається не розкриттям злочинів, а приймає вже 14-ту перевірку з Києва".

Особливий контроль за цим питанням, на думку Томенка, має взяти на себе також і президент Віктор Ющенкою.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...