Кушнарьов спостерігає в Ющенка роздвоєння особистості

П'ятниця, 24 листопада 2006, 15:52

Член фракції Партії регіонів Євген Кушнарьов вважає, що у президента Віктора Ющенка спостерігається роздвоєння особистості в підході до проблеми політичної реформи.

Про це депутат заявив у п'ятницю, повідомляє Ліга.

За його словами, "у цьому питанні, як і в багатьох інших, Ющенко як політик і як особистість роздвоюється".

Реклама:

Кушнарьов уточнив, що Ющенко пам'ятає, як у свій час особисто виступав проти авторитарної моделі управління попереднього глави держави, розуміє всі переваги парламентсько-президентської форми правління.

"Але перед ним зримо постає 2009 рік і неухильно падаючий рейтинг, і на цьому грає його оточення, підштовхуючи його до реставрації старої моделі влади", - вважає депутат.

За його словами, на даному етапі Ющенко прагне зосередити якнайбільше влади у своїх руках.

ВІДЕО ДНЯ

"Наша Україна", "любі друзі", у тому числі заокеанські, розуміють: ідея потерпіла крах, і народ вдруге на красиві обіцянки не купиться. А виходить, одержати владу можна, тільки узурпувавши її шляхом скасування реформи", - сказав Кушнарьов, додавши, що час покаже, який Ющенко переможе в цій ситуації.

Депутат переконаний, що оточення глави держави прагне всіма силами ліквідувати політичну реформу для того, щоб повернути авторитарну модель влади "і сховатися під крильцями всемогутнього президента".

"Не вийде!", - відзначив він і запропонував Ющенку заснувати нагороду "Чисті руки" для преміювання своїх "любих друзів", що особливо вирізнилися в розкраданні бюджетних коштів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування